Skånska Spritfabriken

Skånska Spritfabriken gör nyemission!

Mellan den 27:e februari och 11 april 2023 har du möjlighet att teckna aktier och bli delägare i Skånska Spritfabriken.

Skånska Spritfabriken är en dryckesproducent som erbjuder flertalet internationellt och nationellt prisbelönta drycker. Med lokala råvaror och en hållbar tillverkning utan onödiga tillsatser minimerar bolaget miljöpåverkan och skapar nya smaker av det som växer omkring i Skåne.

Skånska Spritfabrikens drycker

Skånska Spritfabriken erbjuder gin, äppeldestillat, akvavit, tonic water och alkoholfri g & tonic. Råvarorna i  dryckerna är naturliga, lokala och har låg sockerhalt. Alla aktieägare har 20% rabatt på alkoholfria varor.

Erbjudandet i sammandrag

Bolaget befinner sig i en utvecklings- och investeringsfas där de jobbar hårt med försäljning, nya och fördjupade samarbeten, bygger fysiska byggnader, och skapar nya spännande platser och upplevelser för våra besökare med försäljningsaktiviteter.

Det kapital som investeras i bolagets  verksamhet kommer att gå till att stötta företagets fortsatta expansion; slutförande av byggnad, exportsatsning, strategiska marknadsaktiviteter och utökad besöksverksamhet.

Med byggnaden och destilleriet på plats – med redan etablerade produkter på marknaden, är Skånska Spritfabriken nu redo att ta nästa steg i Spritfabrikens utveckling: volym och lönsamhet.

Läs mer på denna länk: https://spritfabriken.com/bli-delagare-i-skanska-spritfabriken/

Emission Skånska Spritfabriken